Од чого?
Перетворилися на славошукач,
На словоневпинність,
На зіркострумність?
Од того, що її обличчя
Мене ледь впізнало,
Її ліди оминали
Мої сторінки,
Вона демонстративно
Ледьвіталася
Протопоглядно,
Тож і мислетворила я її,
Ховаючи свою нестачу
Великокуршевельної
Квазіамброзійночуттєвості,
Цифронишпорячи
В снозабудькуватості.
Од чого мої оди
Не перетворили
Шовк на хвилі
Скринькодумковості,
Навіщо вона мені
Недоравликувала?
P.S. Ясновельможній майжечуйності Її Швидкоокличності Медіа (на згадку про 2016-2020 рр.)
Свидетельство о публикации №123022804735
Игорь Ярин 01.03.2023 21:36 Заявить о нарушении
Ну і ще Бурлюк та інші футуристи. Поважаю їхні винаходи.
Марина Чиянова 01.03.2023 21:41 Заявить о нарушении