Va scriu iubirea

         27.02.2023 год.
          К И Ш И Н Ё В
             (Mold)
Nu m-am gindit nicicand la suferinta,
Doar iubirea in al meu suflet imi canta.

Cu speranta,cu dor si cu credinta,
Drumul ce mi l-am ales,ma incuraja.

Mergeam semet si dirz,spre noi victorii,
Spre un vis frumos,la care m-am gandit.

Traversand pe ale vietii traiectorii,
Ajungand la finalul mult dorit.

N-am cutezat sa bat in usi inchise,
Stiam precis,ca nu se vor deschide.

La invidiile persoanelor,aprinse,
N-am dat repros nicicand cu panihide.

Acelora ce m-au urat,le-am dat binete,
Cu mila am privit in ochii lor.

I-am urat cu inima de bine,cu blandete...
Si noi succese mari in viitor.

Ei,insa m-au ranit,mi-au umilit destinul ,
Dar am continuat,din scris nu m-am oprit.

Am scris mereu cu-a inimii lumina,
Cu iubire si cu sufletul cinstit.

Scriu si nu voi inceta de scris,
Am cantat in vers si voi canta iubirea.


Cu iubire chipul meu mi-e  nins,
Din momentul cand va scriu-iubirea!


Рецензии