Толтеки
Навкруги суцільна Латинська Америка -
Великі баталії
Короткі вірші.
Свіжий подих лісу,
Задушливі монументи
Скидаються на скніння
Минулого скінії
А ось і молитовники
Тільки в них коди
Тільки ті самі двори
Мов паралельна реальність
Гадали ми все зруйнуємо?
А ми побудували вірші.
*За мотивами робіт прозаїків та поетів магічного реалізму.
** Храм тут використовується як символ науки, знань, академічного світу.
Свидетельство о публикации №123022803165