Не чекав
Дивлюся на асфальт,
Нікого не чекаю..
Прийшла,
І виперлась на руки
Та не говорячи нічого запитала
- "вип'єм чаю?"..
Якщо б мені було часу,
Тобі чогось відповідати,.
Коли ти вже у мене на руках,.
І ось би вже, й немає що казати
І от сидим, я на сидінні,
А ти у домік заховавшись,
Його в середини зігріла,
І тихо-тихо захропіла..
ще хвилина...- я хроплю..
Я не чекав на цю "війну"..
Так мовчки по спала,.
..пішла..
А я ,- "приходь додому..."
І тільки ехо -
"Я прийду ..."
Отак, тепер чекаю на свою "війну"...
Жушман Д.(с.)
27.02.2023
Свидетельство о публикации №123022801091