День народження бджоли

*  *  *  *  *
  Бджілка  собі  іменини  робила.
Всіх  давніх  друзів  вона  запросила.
      
Сходяться  гості,  щось  кожен  дарує,
Дякує  бджілка  і  тішиться  дуже!

  Першим  з  букетом - це  джміль  прилетів.
Довго  бажати  щось  бджілці  хотів,

Але  у  двері  постукали  коники,
  Для  іменинниці  були  в  них  дзвоники.

Ніжну  ромашку  метелик  тримає,
Ось  і  вертуха у  черзі  чекає.

Ще  на  це  свято  прибіг  і  комарик,
Подарував  їй  чудовий ліхтарик.

Равлик,  той  самий  останній  вітав,
Для  іменинниці  вірша  читав.

Гості  веселі  до  столу  сідають.
Медом  і  чаєм  бджола  пригощає.

Пахне  від  квітів  у  неї  вся  хата!
Тільки  оса  не  приходить  вітати.

Заздрить  сусідці,  що  ту  поважають,
З  нею  ж  дружити  ніхто  не  бажає...
******

Тож  якщо  хочеш  і  ти  друзів  мати,
Також  привітним  тобі  треба  стати!
   **. **. **    

Людмила  К. - В. 
Кн. " Веселий  метелик".
( Фото Нет).


Рецензии
Гості веселі до столу сідають.
Медом і чаєм бджола пригощає!!!!

Какая прелесть!
Спасибо!

Надежда Бикалова   27.02.2023 22:49     Заявить о нарушении
Спасибо, Надюша.
Рада, что понравился .
Читала и ваш стишок. Понравился .спасибо и вам Приятно видеть здесь новых детских поэтов..
Благословений и мира !
С теплом и улыбкой .Л.К.


Людмила Калашникова -Варавко   27.02.2023 23:09   Заявить о нарушении