Чи може

Які на світі різні люди:
Хтось годує чужих котів,
Хтось убиває чужих дітей.
Комусь жаль зламати гілку,
Бо їй болить.
Комусь не жаль знищити півсвіту,
Бо його забагато.
І все це - створіння божі.
Чи може...


Рецензии