Вдивляюсь у владнi висоти
Однакові завжди вони:
"Чим товщий шар позолоти,
Тим більше бруду під ним".
Приємні назовні, на дотик,
Та у середині – ні:
"Чим товщий шар позолоти,
Тим більше бруду під ним".
І кожного разу гидоті
Живеться без тіні вини...
"Чим товщий шар позолоти,
Тим більше гною під ним"...
Свидетельство о публикации №123022606745
С размышлением,
Ядвига Довнар 27.02.2023 12:49 Заявить о нарушении