наблюдение-1025
подібна танку на війні...
чому подібна? віртуальність
не може встигнути... чи ні?
згортай свої рожеві мрії,
як подоріжний каремат.
сьогодні марні всі надії —
бо відчинились двері в Ад.
війна... страшних багато звуків.
та цей... ні з чим не порівнять.
ти ще живеш. допоки луків
тятиви з нервами бринять...
Свидетельство о публикации №123022605325