Шедеври неба

**. **. **
Гігантські  розкішні пір'їни
Рядами  у  небі  лягають,
Мов  велетні  -  пта'хи згубили,
Що  в  вирій  уже відлітають.

Їх  вечір  фарбує рожевим,
Та  згодом  вони
червоніють -
Я  величі  Бога вражаюсь,
І  перед  красою  німію.

Милуюся  рештками літа.
Яке  ж  неозоре  це  небо !
Господь, Ти  прекрасний
в  творінні,
Усе  є  шедевром  у Тебе !
*  **  *
2020
Людмила  К. -  В.
Кн. "І  осінь  на  папері ожива..."


Рецензии