Нiч - не подруга, нiч - то нiч

Ніч – не подруга, ніч – то ніч:
Непокірний завжди характер.
Не приборкати ніч мені
Та і їй мене не приспати.

Скільки маю я тих ночей,
Що у пам'яті – чорні зорі...
Скільки буде ночей тих ще –
І у радості, і у горі?..

Ніч залишить дотиків тиш,
Ту, яку називають любов'ю...
А удень ти мене приспиш,
Бо всю ніч розмовляєм з тобою...


Рецензии