Не держ ть образи на серц

ПРОБАЧАЙТЕ,ДОКИ ЩЕ НЕ ПІЗНО,
І ЦІЛУЙТЕ,КОЛИ Є КОГО.
БО ЖИТТЯ,ЯК КОРОТКА ТА ПІСНЯ,
НЕ ПРОЖИТИ ДВА РАЗИ ЙОГО.

У ЖИТТІ ВСЬОГО ЗАВЖДИ БУВАЄ,
СЕРЕД НАС НЕ БУВАЄ СВЯТИХ.
НЕ МОВЧІТЬ,БО НІХТО З НАС НЕ ЗНАЄ,
ЧИ ПОЧУЄТЕ ЗАВТРА ВИ ТИХ,
НА ЯКИХ ЗАЧАЇЛАСЬ ОБРАЗА.

ТИША СТАЛА,НЕМОВ ТА ПРОКАЗА
АЛЕ В СЕРЦІ ВОНИ ВСЕ ОДНО,
БО ЖИТТЯ НЕ ПРОЖИТИ ДВА РАЗИ,
А ГІРЧИТЬ Й НАЙСОЛОДШЕ ВИНО.

В ТЕЛЕФОНІ ЗНАЙДІТЬ ВИ ЦЕЙ НОМЕР,
ВІДШУКАЙТЕ Й МЕРЩІЙ НАБЕРІТЬ.
ДОКИ ЩЕ Є КОМУ,ВИ СЬОГОДНІ
ПОДЗВОНІТЬ,НАПИШІТЬ,НЕ МОВЧІТЬ!

СТАТИСЬ МОЖЕ,ЩО ЗВІСТКА ПРИЙДЕ,
НА ПІДЛОГУ ВПАДЕ ТЕЛЕФОН,
ТА НАБРАВШИ,АЛЕ ВЖЕ НЕ ВИЙДЕ,
БО КОРОТКЕ ЖИТТЯ,НАЧЕ СОН...

26 ЛЮТОГО 2023 РОКУ.


Рецензии