Обман на украинскомязыке

              ОБМАН
Десь обман на серці висвітив,
І зневіру до кохання й твоїх слів…
Хтось на небі Зірку викреслив,
Під  ногами, ніби  ґрунт  просів!

Твій дарунок - спалах діамантовий,
Запалив з тобою нам, обом серця…
То з червоного, враз став смарагдовий,
Тій  палітрі  красок, не  було  кінця!

І в очах твоїх: чарівних і захоплених,
Я побачила казковий, дивний світ…
Опинилася  у  вирі,  як  в  полоні  я,
Тай поринула всім серцем у «політ»!

Та не довго, все ж, коханням марила-
Приземлилась,  тільки  вже  без  квіт…
Згасло ніби зірки світло( дуже зарево),
Може  все  було, як  вигаданий  плід?!

А коханий, наче птах не стриманий,
Вже  співа  другим  в  чужих  краях…Передімною, зовсім він уже невинний,
Тільки сум зостався, та свій обман в очах!

Віталій Косенко
25 лютого 2023 рік


Рецензии
А коханий в далині від дому
Мабуть десь співа в чужих краях
Iншой мовою і ніби ні при чому
За весну з обманою в очах...

Вячеслав Дмитриченко   11.06.2023 14:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.