На заре

Юл тузаны акрын тарала
Жил, тёслярдэ танны тасвирла
Минем уйларымны ваемсыз елга
Алып китэ. Елга, ашыкма

Медленно рассеивается дорожная пыль
Ветер, нарисуй красочный рассвет
Беззаботная река уносит мои мысли
Река, не спеши


Рецензии