Nega oyning yarmi Qiziqarli suratlar she riy izoxl
«Nega oyning yarmi…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«XАRАKАTDА BАRАKАT…»
-«Qor ostida, nima xam bor, esiz harakat!»,
-«Bilmaysanmi, axir — xarakatda barakat!».
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123022505586