Вiрш вiдкрию старий, щоб зустрiти натхнення нове
В кожне слово, у кожний рядок зазиратиму серцем.
І натхнення колишнє – натхнення нове призове.
І натхнення до мене обличчям святим повернеться.
Той вогонь, що у віршах минулого палахкотить,
Відгукнеться у віршах нових і довіку не згасне.
Та й колишня сльоза, що в очах моїх віршів стоїть,
І у віршах нових заблищить, як продовження щастя.
Але ж я саме цього і хочу – продовжити мить,
У якій був колись щирим, вільним, щасливим і юним...
І колишній рядок всі майбутні рядки запалить,
Як колись розпалила закоханість юна красуня...
Свидетельство о публикации №123022503917