Сау арвмае бур маей аенаезынгае схызти

Сау арвмае бур маей аенаезынгае схызти,
Байуаерста сау заеххыл маейы тынтае.
Стъалытае й'алыварс  'рттивгае зындысты,
Сатаег сау адардтой арвгаераеттае.

Арваей аенкъаддзаестаей заеххмае фаелгаесы,
Араехсгае агуры заеххыл каейдаер .
Зонгае рудзынджы авгаей фаекаесы,
Фаелае та нкъардаей аеруадзы йае саер.


Рецензии