ОДО Барк-у

Дзякуй Вам за прывітанне!
Што заўсёды так жадана.
Нібы клічуць на спатканне,
Зноў з мінулым нечакана.

Шмат з пары той адбылося,
Не забыць тых дзён - ніколі.
Дзе нам добра ўсім жылося,
Дзе няма, на жаль, нас болей.
 
 


Рецензии