La Luna se va a dormir

  I   -   I

put
 a step

into this
dusty groont

 for a - name
 For the Name
 Of Humanity

-  Tell me more ?

-  Plz , Za - cameros  :

for monkey-z 
  from - сельвы , и их там
семей   .. .

 Стяг of the US

 - the fucking mice - !
   в скофанрах - то -  люблю

  однажко-ж

 Никогда   -    step
 left ones

 food to feed  ,  in 1967-?  -  v - util - где
шланги - т - ?

  Бог
  покарает -- !

 

   
 
 


Рецензии