Вiйна

 Стука день, стука лютий і ніч.
 Метроном відбиває свій час.
 Пам'ятаю як зараз той клич,
 Коли поряд стояла війна.

 Двадцять третє. Мовчання. Думки.
 Надзвичайність - невидимий стан.
 Працювали "Аптека" і "Класс"
 Небо було, мій Харків і храм.

 У повітрі був спокій, без слів.
 І здавалось, що буде лиш мир.
 Якби знати могла я в ту мить,
 Що прийдеться покинути дім.
 
 Все було таким звичним, своїм.
 Все було: друзі, фах і життя.
 Двадцять третє. Та ніч, ніби грім.
 Стан воєнний. Мій Харків. Війна...

 23. 02. 2023.


Рецензии
Весна была и был Донбасс
В тот раз.
И был Луганск, когда пришла
Война.
Они хотели просто жить.
Как с этим быть?
Их смерть ждала. Пора пришла
За все платить!

Евгений Лозовский   23.02.2023 16:00     Заявить о нарушении
Порапорапора

Сергей Хлопотов 2   28.03.2023 19:25   Заявить о нарушении