To help our bleaker parts. Emily Dickinson

Чтобы лечить ранимости души,
Часы даны нам всем для исцеленья,
Которые не подойдут для дел земных,
Готовят тихо к райскому забвенью.

To help our bleaker parts
Salubrious hours are given,
Which if they do not fit for earth
Drill silently for heaven.


Рецензии