Imperia provincia relations
[]{}00{}[]
Peace of classes situation
HO
the basic classes are
ALFA [] BETA{}GAMMA{{}} DELTA^ penta 0
Alfa have letters A alfawarned F alfasexual D [] Alfawarrior T big bad emd W alfa military war M men unity by alfa X bad alfa Ч4 slightly rounded square
Beta
L V B Z men unity by beta Y x huligan bad beat ; military
Gamma OLD CLASS
G repeating ;
S men unity by gamma
P repeating
Delta U ;
; sexual delta
; OLD DELTA
PENTA
0 ;
; sexual penta
Relations
[]
{}
0
0
{}
[]
Far right
Far left
[]
{}
Sorts of diagonal relations /
[]
{}
{}[]00[]{}
Md right
Md left
(Reusya 4Nь Maliceland)
Far right means escalated the baddery murykanya (forst world)
the medium second world
Now the BAD THE LEFT WING WORLD THE HELL
MD LEFT IZZLAM
0
[]
{}
NEXT THE WORST THE JEW
THE FOURTH WORLD
0
{}
[]
FULL MALFORMATION OF CLASSES
IT WOULD HAVE HAPPENNED HO
THE ХРЮСТЫН
AND IZZLAM AS WELL
4N ALSO
AND MALICE LAND
WHOEVER CAN HELPS A BIT SO JEW SURVIVES
AND LIVES
I AM AT THE END OF WAY
CURSE DIDN"T HAPPEN
Свидетельство о публикации №123022200622