My software est ideological apparaus

 

IT IS ONLY MINE
AND EVERY POST
(ACTUALLY THERE ARE TWO SOFTWARES)
pREVIOUS VERSION
ALSO WORKING ON LDATABASE
NU
I HAVE THE FIRM
IDEOLOGICAL
HUMORIOUS
A COUNTRY
MORAL
MORAL COUNTRY
WITH MORAL WIFE
YAEL KEREN
AND NIR WON'T HELP
' NOT ;


Рецензии