Маё жыццё - маё сумленне

Маё жыццё - маё сумленне,
Мой крыж і смутак, радасць,. боль.
Маё жыццё - маё натхненне,
Я не хапаю з неба зор.

Маё жыццё - мая крыніца,
Што поіць свежаю вадой,
Маё жыццё, мае адкрыцці,
Што клічуць уперад за сабой.

Маё жыццё - мая радзіма,
Мая сям'я, і мой куток.
Ты не ляці, жыццё, імкліва,
Няхай марудным будзе крок.


Рецензии