***

Ніч настала знову
Як завжди в цей час
Сяють чисті зорі
Цим чарують нас.

Небо мов прозоре ,
Хоч вступила тьма
На земних просторах
У свої права .

Ген ніде не чути
Ні співу пташок,
Кішка на покуті
Спить,скручена в клубок.

Я лежу у ліжку
Думки линуть знов,
Чом люди страждають
Де зникла любов?

Співчуття до ближнього
Де? Його нема...
Як легко зцькувати нас!
Ось тепер війна.. .

І страшними ріками
Ллється кров людська
Де любов до ближнього ?
Теж її нема...

І летять молитви
Чують небеса
Та з ними і прокльони
Сипляться з уста...

Вже земля не може
СтЕрпіти це все
Від злоби людської
Всю її трясе!

Опомнімся ж, люди!
Вже настав той час
ЗакІнчити війни
Тоді буде шанс!

ЗакінчИти війни
В світі і в серцях
Вже навоювались!
Прийшов миру час!

Домовляймось люди!
Відкриймо серця!
Шансу більш не буде
Зітруть нас з Землі лиця....

Ніч настала знову
Тиша за вікном,
Дякую за тишу
Може прийде сон...


Рецензии