Two rhymes

I.  Tiresome rainfall

This fucken rain
Drops on my brain.
At last it stops –
Then drops again.


II.  Uppity tenant

This dirty black
Sits on my neck.
But he must pay –
I keep the check.

March, 1992


Рецензии