Jaxlga erk berib Qiziqarli suratlar she riy izoxla
«Jaxlga erk berib…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«TUPROQ YER XАM…»
-“Billur idishlarda panoh topgandan,
Gulga tuproq, yer xam — afzal ming chandon!”.
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123021908290