In inima iubirii

     18.02.2013 год.
      К И Ш И Н Ё В
         (Mold)
Vreau sa raminem impreuna,
Si sa traim frumos iubirea.

Sa nu dam voie ca furtuna,
Sa ne rapeasca fericirea.

Ce-i bine cand sintem alaturi,
Cand ne iubim cu-adevarat.

Trezindu-ne din cant de pasari,
Mai zabovim pan-la'nserat.

Si ne simtim in bratele iubirii,
C-a doi trandafiri infloritori.

Limpezi cum e roua argintie,
Pe matasa moale a erbilor.

Mangaiati de-a soarelui lumina,
Leganati de-a vantului suflare.

Adormim in somnul nemuririi,
Sub aripa noptiii vrajitoare.

Hai sa savuram din plin iubirea,
Sa plutim pe sub cununi de stele.

Ramanind un cuplu-a omenirii,
In a iubirii vesnica tacere.

Numai EU si TU,numai TU si EU,
Impreuna traim cu speranta.

Si iubirea mereu,ne este un apogeu,
Caci in inima ei-traim viata!


Рецензии