Котетячий Котёноk

  Sometimes by You
езмь I - до
  злобы  be annoying

...  but - за котёночком
вернулась Ты  , как глас  from-ed Skies as Божий !

 Взяла - всего-то
одного
   с

     коробки обреченных   .. .

You've tried explan me much more plenty later -  as memory discharging  all is  -  na-x

 забра-ла   :   -  " Lu Sya 4ang  " !
того кто - больше всех вопил там
из коробки  - called se llamo .. .

 A - after month und half there is an Jubilee  :  - Tweny as old
 for nothing 
- Да , de nada ?
- Genetica -   To fuck the  Mice

 


Рецензии