Сняжынка сняжынка
ў паветры плаўна кружыць.
Уровень плота гурбы
Навокал, паглядзі.
Вяжу за словам слова
Я рытмамі ды рыфмай.
Радкамі верш страйніцца
Так хораша, глядзі.
Усмешка да ўсмешкі
Смех у вачах іскрыцца.
Дабра жадаюць людзі
Навокал, паглядзі.
Жаданне і здзяйсненне
І сябру дапамога.
Свет прыгажэйшы стане
И лепшы, паглядзі.
2020 сакавік
Свидетельство о публикации №123021601060