Распускаюцца лiсты
І вось гэта хараство вабіць нашы сэрцы.
І вясна спявае зноў, запрашае ў госці,
Свеціць сонейка у твар і шапоча штосці.
Ветрык дзіўна так пяе,і гамоняць птушкі,
Ручаі бягуць-звіняць ля старОй царквушкі.
І прыгожа так наўкол гэтаю порою,
І духмяны пах ідзе, вабіць навізною!
Свидетельство о публикации №123021506231
Аз Многогрешный 15.02.2023 17:03 Заявить о нарушении
Людмила Шаблыко 15.02.2023 19:10 Заявить о нарушении