Дай змогу

Дай змогу Землі настоятися.
Копирсаючись в ній,
Долаючи глибинні терпкість, нерівність,
Глибоко озираючи перегній,
Виганяючи з себе всю швидкоплинність,
Закріпи мінерали, мов ритм юрби,
У новій містерії - у собі.
Хай ростуть, і плодючість її імен
Продиктує тексти тобі та коди.

Ти - нестерпний Майстер,
Алківіад,
Візерунком візардики
Тануть твої акорди,

А вона - наче ринви,
Алелі, що свій ривок антен
Атентивно жбурляє в небесні сходи.


Рецензии