Manziling qay tomon Qiziqarli suratlar she riy izo

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Manziling qay tomon…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«QORА OT MINIB…»
Oq ot mingan shaxzodani — qora ot minib,
Kutib oldi suluv, shunda yigit quvonib:
-«Otim bitta edi, endi juft bo;ldi!» — dedi,
(Qora otni ijaraga — olishgan edi).

  …………(Davomi)……….   


Рецензии