Все, що призначене...

Все, що призначено мені,
Розпорошу, як сніг по світу:
Ранкові радісні вогні,
Квітучу вЕсну, осінь й літо,
Барвисту райдугу й дощі
Що промайнуть в одну хвилину.
Не гайте час! Отож, мерщій -
Свою отримайте частину!
Я все віддам! Беріть! Беріть!
Лише любов собі залишу
І ту таємну, дивну мить,
Коли кохана поруч дише.
Де її очі - небеса,
Що зорями земними сяють -
Незмінна в Вічності краса -
Лише для сЕбе то лишаю...


Рецензии