Вокзал

 І щоб не сталося, щоб не було
 Вони зустрінуться дуже скоро.
 В них є віршоване днів минуле.
 Вона повернеться знов додому.

 І на вокзалі знов буде зустріч,
 Бо він приїде скоріш за нею.
 Не буде в місті тривожно, гучно.
 Вони зустрінуться просто неба.

 Вона розкаже, що з нею було.
 Як сумувала вона за світом.
 Вони в "Кулінічах" вип'ють кави,
 А потім підуть гуляти містом.

 Він поцілує її ніжно в губи.
 Обійме тепло, як може сонце.
 Вони візьмуться удвох за руки.
 І будуть разом щасливі просто.

 14. 02. 2023.


Рецензии
опубликовал
приглашаем

Рок Группа Луначарка   14.02.2023 18:59     Заявить о нарушении