Кохання i п янких цiлункiв
Бажаю кожному в цей день.
І хай життя буде щасливим,
Сум розпачу відступе в тінь.
Кохання і п’янких цілунків,
Чуттєвих слів, признань - всього!
Приємних, різних подарунків
День Валентина варт того!
Свидетельство о публикации №123021406825