Мiкрорайон
Життя й без того бентежне.
Зростає між нами не біль, а інше щось -
Непросте, безмежне,
Що морочить душу,
Ніби напій.
Крижані фігури
Проростають віднині в ній,
І примхлива зими натура
Розгортається в повний зріст -
А на кожній сторінці тишею
Виростає видіння-міст,
Знову образів більшає.
І коли цей мікрорайон
Заколише теплими спогадами,
Перепишемо знову сон,
Він лунатиме, як рапсодія.
2023
Свидетельство о публикации №123021404902