Now

Краще не думай про заобрійне,
Витончено-мистецьке.
Все перетворюється на добрива,
Жнива ближче, ніж здається.

І коли ти здіймаєш голову
Й дивишся в беззмістовність,
Вірші рухаються колами,
Уривається пульс свідомості.

Коли звикаєш жити майбутнім,
Так болісно його втрачати,
І ти сумуєш за кимось відсутнім,
Про почуття забувши сказати.

2023


Рецензии