День влюбленных. на украинском

14 січня - День Закоханих!

Знову  в  квітах  усе  потопає,
Світ  дарує  чарівні  усмішки…
У  очах  твоїх  щастя  заграва,
І коханим прощають помилки!

У цей день компліменти звучать,
Всі  зізнання,  як  вітер - шалені…
Бо гармати, притихли й мовчать,
У  поетів,  від  Бога - натхнення!

Цього дня, про кохання співають,
Про серця, що живе в них любов…
«Валентинки», як квіти - засяють,
Я кохаю тебе! Звучить знову і знов!

Цілий день є для втілення мрій,
Добротою і світлом примітний…
Наче квіти, кохання даруй і сій,
Поцілунок чекай - заповітний!

Знов, з Юноною, в чарах кохання:
Від самої богині, дарунок всім нам:
Смаки пристрасті, ніжність, в любові зізнання,-
Завдячуємо нашим МИЛИМ, так подібним, найкращім богиням й богам!

14 лютого 2023
Віталій Косенко


Рецензии