Ideological incident

 

IN SIDENT
IT IS EVERY CLASS RELATIONS
EVERY DISCUSSION OF CLASSES
PUTTING A POST IN A CLASS THAT IS CALLED
SOCIAL NETWORK
FROM A CLASS CALLED
LDATA INVENTORY COUNT
EN CLASS
PROGRAMMA
SOFTWARE
EN CLASS ORDINATEUR
EN CLASS
CONTAINER OF MEANING
EN CLASS PUBLICATION
TWO MEANING CONTAINERS INTERACTING
OVERALLY PEACEFULLY
SIMBIOSIS
MUTUAL BENEFIT
ALSO I AM A CLIENT
DEAL IS PEACE BETWEEN PEOPLE


Рецензии