Верш пра пачуваць i адчуваць

                Я был только тем, чего
                ты касалась ладонью...
                (Иосиф Бродский)

У слове “пачуваці” я чую пачуццё,
У “адчуваці” – датыкальнасць рэчаў.
Адно без іншага – нібы любоў
Без дакранання целаў у бязмежжы.

Як будуць пачуваці
Сябе нашы пачуцці,
Калі маю далонь сваёю
Не зможаш ты адчуці?


Рецензии