Class is every meaning

 
Each class have blessing, curse and a name
blessing is when a person behaves according discipline
curse punishment when person misbehaves
Alfa beta gamma delta penta
Basic classes
Next
Empire province

[]
{}
0
primary empire BADDERY
0
{}
[]
primary province JEWS

{}
[]
0
secondary empire REUSYA
0
[]
{}
Secondary province
REUSYAN JEWS
MDLEFT


Рецензии