Шлях

Кохання - шлях
То уквітчаний, то тернистий,
Від знедолення до задоволення,
Від пустоти до змісту.
І хоч би якою кількістю томів
Не було твоє "заброньоване" серце,
Мов снайпер, він проб'ється крізь них,
Забравши розуму останній сестерцій.

2023


Рецензии