Chas mynae alyuziya

Щось неймовірне, щось на зразок чи щось навпаки -
В ці очі впадають, мов в гирло ріки, а потім так важко вернутись додому.
Із текстів можна зробити філе, або дефіле, але так важко тепер заглушити серця судоми...
Щось на зразок чи щось навпаки?
У ґрунті річок свої ієрогліфи є, і їх дослідити не стане століть.
Час минає, допоки він є...
Час минає, лиш Ваше ім'я бринить.


Рецензии
То і є важливіше. Дякую. З пов.

Игорь Ярин   13.02.2023 20:52     Заявить о нарушении