Не така

Ти не така як день
Як вітер в полі
Як сонця день
Ти відчуааєш спокій

Що на руках твоїх
Чутливість світу
Я не шукав любов
І не знайшов а виграв


Я тебе люблю
Я тебе люблю

Час що біжить віддасть
Нам свої зорі
Ти не чекай що час
Навіє ...злої долі

І засвітає в нас
І є ....умова
Любов лише для нас
Не віддавай нікому


Рецензии