Бузковий день

 Пам'ятаю, як зараз той день,
 Коли було так добре на серці.
 Той бузковий п'ятнадцятий день.
 Аромат свіжих фруктів і сонця.

 Мені сукня була до душі.
 Неймовірна на дотик і ніжна.
 Травень, свято, пісні і вірші.
 День Народження, щастя і місто.

 Танцювала тоді я із ним.
 Відчувала тепло незвичайне.
 Бутерброди ми їли смачні.
 І повітря солодке вдихали.

 Пам'ятаю, як зараз той день,
 Коли в Харкові було так добре.
 Буде мир, буде небо натхнень.
 До кохання відкрита дорога...

 10. 02. 2023.


Рецензии