У нотатках зазначу...

У нотатках зазначу
Що прийшов до нас новый день
Проримую як зможу
Всі потрібні слова прості...

Тільки хто його зна, чи
Десь iснує щось бiльше, те
Що тепер переможе
Скруту з сумом...
Насамоті

Відпрацює що має
Кожен в світі, шляхи такі
Хтось навчився новому
А для когось спинилась мить...

І про нас я не знаю,
Як надалі... Та

Не покинь
Через важкість та втому
Своє щире...
Нехай бринить

І лунає піснями
Тими що чуєш тільки ти
Най за обрій сягає
Ніби хвиля швидка, жива

Так, не знаю що з нами
Їм здається складним/простим

Та хвилина збігає...

Будуть зайві тепер слова


Рецензии