Badn guilty for my injury

 
AT 11/07/2022
TWO DAYS BEFORE
THE BAD*N VISIT TOWARDS ISAVEL
I CONVICT BAD*N OF BEING TOO OPRESSIVE
TOWARDS REUSYA AND REUSYAN JEWS
THE NAZIFIZM DRIVEN BIRTHRACCISM
IS ANTISEMITISM TOWARDS
REUSYAN JEWS
JAW
HALT THREATNING
(THRONNING)


Рецензии