Terra Incognita

Ваші очі такі непізнані -
Я дивлюся на них з невіглаством,
Ніби знов запізнилась на лекцію...
Може, їх покласти в колекцію?
П'єдесталом для них є історія,
А прикрасою - алегорія.
Ваші очі - така символіка,
Що ЮНЕСКО помре від коліків.
І вони про глобалізацію
Прошепочуть всіма стихіями.
Ваші очі - така колізія,
Ваші очі - така фіксація...


Рецензии