Попередження

Три попередження отримала -
Але ми не в Китаї,
Тож дочекалася
Ще й на четверте.

Три дзвінки пролунали -
І ти знов заходиш до театру,
Переглядаючи другий акт
П'єси, від якої
В очах темнішає,
А на душу падає морок.

Тричі ти пробувала його забути -
Але не виходить,
І його присутністю, мов снігом,
Вкриті десятки твоїх текстів.

Життя не береже
Зарозумілих.


Рецензии