Мальви

Мальви малі
Мальовничі, мов мандри
В Малаві.

Мов Майорка, Мальта,
Мальдіви,
Герундії,
Інфінітиви.

Мальвa -
Не просто
Сільська квітка,
А ще й символ
Тиші, спокою -
Спогадів
Про попередні
Життєві ритми.


Рецензии
Душевные стихи, Марина!

Жюр22   13.02.2023 04:51     Заявить о нарушении